| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Magdalena 4

|
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 7:02 pm Temat postu: Kontrole |
|
|
w dyr. katowickiej 4 n-ctwa zostały "wylosowane" do tzw kontroli.. jeden n-czy jest juz byłym n-czym... ciekawe jaka bedzie skuteczność ) _________________ urodziłam się na 52; szerokości geograficznej północnej i 20; długości geograficznej wschodniej... wylosowałam Polskę,
w pokerze po takim rozdaniu
mówi się pas |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kater 1

|
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 10:25 pm Temat postu: Re: Kontrole |
|
|
| Magdalena napisał: | w dyr. katowickiej 4 n-ctwa zostały "wylosowane" do tzw kontroli.. jeden n-czy jest juz byłym n-czym... ciekawe jaka bedzie skuteczność ) |
Czy to "zwykła" kompleksówka, czy jakiś inny czort...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
TomCio? 6

|
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 10:47 pm Temat postu: Re: Kontrole |
|
|
| kater napisał: | Czy to "zwykła" kompleksówka, czy jakiś inny czort...  |
Ja podpowiem pytaniem: a czy "zwykła" kompleksówka zależy od "losowania"??? ... ano właśnie!
Choć tak w temacie kontroli będąc, nie zapomnę jak kiedyś pewien sympatyczny nadleśniczy nie krył wściekłości gdy po wejściu panów inspektorów do gabinetu padło wprost pytanie: czy ma pan jakieś problemy z którymś leśniczym lub innymi pracownikami i czy mogliby być w tej kwestii pomocni. Przynajmniej w takim klimacie przebiegła ta rozmowa. Może to znowu te czasy nadeszły. Bo i ekipa rządzi w miarę podobna... A może cholera wie o co chodzi... i tak jest dobrze? _________________ Być inteligentnym to bardzo męczące... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kater 1

|
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 5:41 pm Temat postu: Re: Kontrole |
|
|
[quote="TomCio"] | kater napisał: | Czy to "zwykła" kompleksówka, czy jakiś inny czort...  |
Tak się zapytałem, bo słyszałem o zmianach w przeprowadzaniu kontroli kompleksowej... nie będą sprawdzane wszystkie działy, tylko jeden wylosowany. Nie wiem, czy to prawda, czy plotka ale jeżeli to prawda, to musiałaby się zmienić nazwa kontroli...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Magdalena 4

|
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 6:39 pm Temat postu: |
|
|
"u mnie" na początku panowie inspektorzy wysłali zastępce n-czego do domu żeby się przebrał w galowy mundur
hmm.... coś mi się wydaje, że los nie był ślepy w tych czterech przypadkach
 _________________ urodziłam się na 52; szerokości geograficznej północnej i 20; długości geograficznej wschodniej... wylosowałam Polskę,
w pokerze po takim rozdaniu
mówi się pas |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|