|
|
Wirtualne Lasy Forum dyskusyjne dla ludzi interesujących się lasem. Forum zostało uruchomione w dniu 3 czerwca 2006 roku. Zapraszamy do dyskusji. Przy portalu www.lasy.pl działa również lista dyskusyjna. Zapraszamy
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
anula 0
|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 6:09 am Temat postu: |
|
|
Słuszna uwaga co do pierwszej części wypowiedzi ale swoją drogą po co tak uściślać wszystko, przecież nie samą pracą człowiek żyje. Poza tym po co ta ironia na temat beznadziejnego życia gryzipiórka?! Na temat pracy w lesie, a precyzują bardziej -w biurze, troche już wiem bo sama nierzadko wypełniam te jak piszesz ...tabelki... no i te cudowne przetargi- ale przecież to sam miód a jak jest każdy przecież widzi .
A tak na marginesie przyjemnego wZlotu życzę |
|
| Powrót do góry |
|
 |
TomCio? 6

|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 6:28 am Temat postu: |
|
|
| 1 anula napisał: | | Słuszna uwaga co do pierwszej części wypowiedzi ale swoją drogą po co tak uściślać wszystko, przecież nie samą pracą człowiek żyje. |
Uściślam po to, żeby ktoś, kiedyś nie zauważył, że wątek jest nie o tym o czym miał być. Uważam, że na forum dobrze jak jest względny porządek, bo łatwiej jest się poruszać po nim wtedy...
| 2 anula napisał: | Poza tym po co ta ironia na temat beznadziejnego życia gryzipiórka?! Na temat pracy w lesie, a precyzują bardziej -w biurze, troche już wiem bo sama nierzadko wypełniam te jak piszesz ...tabelki... no i te cudowne przetargi- ale przecież to sam miód a jak jest każdy przecież widzi . |
Ironia to moje alter ego i nie poradzi nikt. Co zaś do tego miodu... cóż... -naście lat już ten miód smakuję i powtórzę co już wcześniej napisałem w którymś wątku. Jak do beczki gówna dodasz łyżkę miodu - otrzymasz beczkę gówna, a jak do beczki miodu dodasz łyżkę gówna to otrzymasz też beczkę gówna... niestety... i może stąd te moje niezbyt radosne i zaangażowane podejście do pracy? Choć daleki jestem od publicznego narzekania i utyskiwania. Kiedy ktoś mówi: król jest nagi, niekoniecznie jest od razu malkontentem...
| 3 anula napisał: | A tak na marginesie przyjemnego wZlotu życzę |
no skąd ta ironia _________________ Być inteligentnym to bardzo męczące... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
anula 0
|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 7:40 am Temat postu: |
|
|
| Spodziewałam sie takiej odpowiedzi na pierwszą cześc wypowiedzi ( nie wiedzieć czemu). Co do tego "gówna i miodu" to swoją drogą nie byle jakie doświadczenia kolega posiada, nie próbowałam ale wierze na słowo :twis. Właśnie nasunęła mi sie myśl - czego można nie lubieć w Lasach i nie tylko w Lasach -maruderstwa ale to chyba od charakteru zależy i usposobienia człowieka. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|