Wirtualne Lasy
Wirtualne Lasy
Forum dyskusyjne dla ludzi interesujących się lasem. Forum zostało uruchomione w dniu 3 czerwca 2006 roku. Zapraszamy do dyskusji. Przy portalu www.lasy.pl działa również lista dyskusyjna. Zapraszamy

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Propozycja
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualne Lasy Strona Główna -> Propozycje grup tematycznych
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
anula
0

PostWysłany: Czw Maj 24, 2007 6:09 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słuszna uwaga co do pierwszej części wypowiedzi ale swoją drogą po co tak uściślać wszystko, przecież nie samą pracą człowiek żyje. Poza tym po co ta ironia na temat beznadziejnego życia gryzipiórka?! Na temat pracy w lesie, a precyzują bardziej -w biurze, troche już wiem bo sama nierzadko wypełniam te jak piszesz ...tabelki... no i te cudowne przetargi- ale przecież to sam miód Strzałka a jak jest każdy przecież widzi bleee .
A tak na marginesie przyjemnego wZlotu życzęmrugnięcie porozumiewawcze
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
TomCio?
6

PostWysłany: Czw Maj 24, 2007 6:28 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

1 anula napisał:
Słuszna uwaga co do pierwszej części wypowiedzi ale swoją drogą po co tak uściślać wszystko, przecież nie samą pracą człowiek żyje.

Uściślam po to, żeby ktoś, kiedyś nie zauważył, że wątek jest nie o tym o czym miał być. Uważam, że na forum dobrze jak jest względny porządek, bo łatwiej jest się poruszać po nim wtedy... mrugnięcie porozumiewawcze

2 anula napisał:
Poza tym po co ta ironia na temat beznadziejnego życia gryzipiórka?! Na temat pracy w lesie, a precyzują bardziej -w biurze, troche już wiem bo sama nierzadko wypełniam te jak piszesz ...tabelki... no i te cudowne przetargi- ale przecież to sam miód Strzałka a jak jest każdy przecież widzi bleee .

Ironia to moje alter ego i nie poradzi nikt. Co zaś do tego miodu... cóż... -naście lat już ten miód smakuję i powtórzę co już wcześniej napisałem w którymś wątku. Jak do beczki gówna dodasz łyżkę miodu - otrzymasz beczkę gówna, a jak do beczki miodu dodasz łyżkę gówna to otrzymasz też beczkę gówna... niestety... i może stąd te moje niezbyt radosne i zaangażowane podejście do pracy? Choć daleki jestem od publicznego narzekania i utyskiwania. Kiedy ktoś mówi: król jest nagi, niekoniecznie jest od razu malkontentem...

3 anula napisał:
A tak na marginesie przyjemnego wZlotu życzęmrugnięcie porozumiewawcze

Ubaw no skąd ta ironia Pytanie Wykrzyknienie
anula
0

PostWysłany: Czw Maj 24, 2007 7:40 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Spodziewałam sie takiej odpowiedzi na pierwszą cześc wypowiedzi ( nie wiedzieć czemu). Co do tego "gówna i miodu" to swoją drogą nie byle jakie doświadczenia kolega posiada, nie próbowałam ale wierze na słowo :twis. Właśnie nasunęła mi sie myśl - czego można nie lubieć w Lasach i nie tylko w Lasach -maruderstwa ale to chyba od charakteru zależy i usposobienia człowieka.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualne Lasy Strona Główna -> Propozycje grup tematycznych Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: