|
Wirtualne Lasy Forum dyskusyjne dla ludzi interesujących się lasem. Forum zostało uruchomione w dniu 3 czerwca 2006 roku. Przy portalu www.lasy.pl działa również lista dyskusyjna. Zapraszamy
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sedno XXX

|
Wysłany: Nie, 16 Lip 2006, 22:59 Temat postu: Meble |
|
|
Meble.Tylko nie z jakichś tam płyt powstalych z trocin  _________________ Panu Bogu i krajowi służ, a swój chleb jedz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Magdalena X

|
Wysłany: Pon, 17 Lip 2006, 18:21 Temat postu: |
|
|
właściwie to w tej chwili wiekszość mebli robi się z płyt,
zresztą materiałów jakie się stosuje do produkcji mebli...hoho i jeszcze trochę jest, w większości przetworzone lub syntetyczne ostatnio nawet spotkałamsię z syntetycznym rattanem oprócz tego szkło, stal...
no z naturalnych to ostała sie skóra _________________ urodziłam się na 52; szerokości geograficznej północnej i 20; długości geograficznej wschodniej... wylosowałam Polskę,
w pokerze po takim rozdaniu
mówi się pas |
|
Powrót do góry |
|
 |
sedno XXX

|
Wysłany: Sro, 19 Lip 2006, 13:52 Temat postu: |
|
|
Trudno mówi się. Mam w domu snycerkę to niech dłubie w drewnie mebelki  _________________ Panu Bogu i krajowi służ, a swój chleb jedz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marian XX

|
Wysłany: Sro, 19 Lip 2006, 14:34 Temat postu: |
|
|
moja woman lubuje się w wiklinie i ratanie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
sedno XXX

|
Wysłany: Pią, 21 Lip 2006, 11:47 Temat postu: |
|
|
A mi sie potomstwo utalentowane trafiło
I jak maja ochotę to mi coś fajnego zrobią.
Jak nie są w świecie. _________________ Panu Bogu i krajowi służ, a swój chleb jedz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jeremiasz88
|
Wysłany: Czw, 14 Kwi 2016, 12:17 Temat postu: |
|
|
To prawda, wszędzie tylko meble z płyt ale jest to tylko spowodowane jednym - cena. Meble z drewna są kilkukrotnie droższe. Współpracuje z producentem mebli z drewna, 90% produkcji idzie na eksport do Austrii i Niemiec... U Nas meble z drewna można powiedzieć że są towarem luksusowym. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarzebinka

|
Wysłany: Sro, 08 Cze 2016, 13:03 Temat postu: |
|
|
Ja szukałam ostatnio ładnych mebli do sypialni i tez chciałam z drewna, ale są dużo droższe od takich z płyt, więc zrezygnowałam. W związku z tym że lubię zmiany i często wymieniam coś u siebie w domu, to wole kupić coś tańszego. _________________ Najlepszym relaksem umysłu dla Księgowy Tarnów jest spacer po lesie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|